• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Üniversiteli Gençler Shell Uzmanlarıyla Buluştu

Üniversiteli Gençler Shell Uzmanlarıyla Buluştu
‘ICE-International Conference and Exhibition’ konferansı 14-17 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul ’da gerçekleşti.

‘ICE-International Conference and Exhibition’ konferansı 14-17 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul ’da gerçekleşti.


Shell Upstream Turkey, Amerikan Petrol Jeologları Derneği (AAPG) tarafından her yıl düzenlenen petrol ve enerji konulu ‘ICE-International Conference and Exhibition’ konferansına Altın Sponsor oldu.  İstanbul ’da düzenlenen konferansta Shell’in küresel üretim operasyonlarından önemli teknik uzmanlar da yer aldı.

Shell Upstream Turkey Genel Müdürü Joris Grimbergen zirveyle ilgili olarak, “Endüstrinin kilit oyuncularını, akademisyenleri ve kamu yetkililerini bir araya getiren bu önemli konferansa destek vermekten onur duyuyoruz. Öğrenci katılımlarını desteklememiz, gelecek nesil ve Türkiye endüstrisinin uzun dönemli gelişimine olan bağlılığımızı göstermektedir” dedi.

Shell Upstream Turkey’nin Altın Sponsor olduğu etkinlikte dünyanın dört bir yanından katılımcılar yer aldı. Bu yılki konusu ‘Kıtalar Arasındaki Ruh: Değişen Dünya’da Enerji Jeolojisi’ olarak belirlenen konferans, bu yıl bin 500’ten fazla konuğu ağırladı. Shell Upstream Turkey farklı ülkelerden gelen 67 gönüllü üniversite öğrencisinin etkinliğe katılımına destek verdi. Öğrenciler, etkinlikte Shell'in Yeni Mezun Programı (Shell Graduate Program) hakkında bilgi sahibi de oldular.

Konferansa öğrenciler konuyla ilgili görüşlerini paylaştı

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Mustafa Akyol konu ile ilgili yaptığı konuşmada,  konferansın öğrenciler için sektörden gelen profesyonellerle bir araya gelebilmek açısından önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Akyol, “Makalelerini okuduğumuz akademisyenlerle tanışma fırsatı bulduk. Güzel sunumlar vardı. İlgi alanlarımdan birisi olan geleneksel olmayan hidrokarbonlarla ilgili bilgi alma fırsatı buldum. Benim gibi öğrencilerin Shell’in çalışma ortamını ve kültürünü deneyimlemesine yardım eden Shell Yeni Mezun Programı hakkında da bilgi sahibi oldum. Mutlaka katılmak istiyorum” dedi. 

Norveç’teki Oslo Üniversitesi’nde Doktora öğrencisi olan Steven Mueller de, gelecekte çalışabileceği şirketlerden birindeki farklı bölümleri görme ve gelecekte beraber çalışma ihtimali olan yöneticileri tanıma şansı verdiğinden, konferansa katılmasının mükemmel bir fikir olduğunu söyledi. Shell’de tam zamanlı olarak çalışan eski okul arkadaşları olduğunu ifade eden Mueller, “Shell’de çalışan eski okul arkadaşlarımın bana söylediklerine göre, Shell çalışmak için çok iyi bir şirket. Hepsi deneyimlerinden çok memnun” diye konuştu.

Macaristan’ın Miskolc Üniversitesi Yer Bilimleri ve Mühendisliği bölümü öğrencisi ise Tamas Miklovicz, “Dünyanın farklı yerlerinden gelen insanlarla tanışıp sohbet etmek çok hoşuma gitti. Bu uluslararası ortamda bulunduğum, eğitimime ve ilgi alanıma dair bilgi içeren konuşma ve derslerden öğrendiklerim için gerçekten mutluyum” dedi. 


18 Eylül 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77