• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

UPS Avrupa Başkanlığına Cindy Miller Atandı

UPS Avrupa Başkanlığına Cindy Miller Atandı
UPS, 24 yıldır UPS bünyesinde görev yapan Cindy Miller'ı UPS Avrupa'nın başkanı olarak atadı. Miller, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki (EMEA) 120'den fazla ülke ve bölgenin tüm UPS faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlendi.

UPS, 24 yıldır UPS bünyesinde görev yapan Cindy Miller'ı UPS Avrupa'nın başkanı olarak atadı. Miller, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki (EMEA) 120'den fazla ülke ve bölgenin tüm UPS faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlendi.


EMEA bölgesi, ABD dışındaki en büyük bölge olma özelliğini taşıyor. 2012'de elde edilen 12,1 milyar dolarlık uluslar arası paket gelirinin yaklaşık olarak yarısı EMEA bölgesi tarafından sağlandı. Halen UPS’nin Birleşik Krallık, İrlanda ve İskandinavya Başkanı olarak görev yapan 50 yaşındaki Miller, yeni görevine 30 Nisan 2013 tarihinde başlayacak.

EMEA bölgesi hakkında kapsamlı bir deneyim ve bilgiye sahip olan Miller, 2008'den bu yana Avrupa'daki üst düzey idari pozisyonlarda hizmet veriyor. 

UPS Uluslararası Başkanı Dan Brutto, Cindy Miller ile ilgili olarak, “UPS, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları sırasında 30 milyondan fazla teslimat yaptı.  UPS'nin bu olağanüstü performansındaki büyük pay sahibi lider Miller’dır. Miller, ayrıca teknolojik ve lojistik çözümlerimiz aracılığıyla UPS'nin yenilikçi sürdürülebilir çözümleri gerçekleştirmesini sağladı. Operasyonel mükemmelliği ve seçkin müşteri hizmetlerine güçlü bir biçimde odaklanan Miller, her yönü kuvvetli bir yönetici” dedi.

Pennsylvania'nın Tamaqua şehrinden olan Miller, UPS Güney Avrupa ve Afrika başkanlığının yanı sıra ABD'de de önemli idari pozisyonlarda çalıştı. UPS'te çalışmaya kurye olarak başlayan Miller, birçok UPS çalışanı gibi zaman içinde daha çok sorumluluk içeren pozisyonlara yükseldi.

Miller, UPS ile ilgili olarak, “UPS, enerji ve kaynaklarını uzun vadeli stratejimizde büyük bir rol oynayan Avrupa'ya yoğunlaştırmayı sürdürecek. Müşterilerimize küresel ölçekte daha rekabetçi olmaları konusunda yardımcı olduğumuz için sürekli olarak büyüyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77