• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

UPS Global Sağlık Hizmetleri Alanında Büyümeye Devam Ediyor

UPS Global Sağlık Hizmetleri Alanında Büyümeye Devam Ediyor
UPS, İngiltere’nin ısıya duyarlı ilaç tedarik zinciri çözümlerinin yenilikçi tedarikçisi olan Polar Speed şirketinin satın alma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.

UPS, İngiltere’nin ısıya duyarlı ilaç tedarik zinciri çözümlerinin yenilikçi tedarikçisi olan Polar Speed şirketinin satın alma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Satın alma işlemi, UPS’in Avrupa genelindeki sağlık hizmetleri ağını daha da güçlendirdi.


Polar Speed’in satın alınmasıyla UPS, uzman sağlık hizmetleri ağında büyüyerek ısıya duyarlı çözümlerini artırdı. Polar Speed, ilaç sektörü lojistik müşterilerine olan bağlılığı ile tanınıyor. Hastanelere, eczanelere, cerrahi merkezlere ve ayrıca hastalara aktif sıcaklık kontrollü teslimatlar konusunda uzman. Polar Speed ayrıca büyümekte olan evde bakım hizmetlerinin doğrudan tüketiciye sağlanması pazarında hizmetler sunuyor.

UPS Avrupa Başkanı Cindy Miller, “Bu satın alma işlemi ile UPS, sağlık hizmetleri tedarik zinciri yönetimi konusunda daha fazla değer sağlayarak İngiltere pazarına ulaşmak isteyen önemli sağlık hizmeti müşterilerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında daha esnek ve daha etkin olarak yardımcı olacak. Birleştirilmiş hizmetlerimiz, sağlık hizmetleri şirketlerinin en iyi ısıya duyarlı ulaştırma çözümlerine ulaşmasını sağlayacak ve bizlerin de ısıya duyarlı ilaç ve biyolojik ürünlere yönelik artan talebi etkin bir şekilde yönetmemize izin verecek” dedi.

Miller, “Polar Speed, depolama ve taşıma sırasında yüksek değere sahip ve hassas tıbbi ürünler için kalite, güven, uyum, teknoloji ve takip çözümlerine odaklanması nedeniyle UPS için stratejik ve operasyonel uygunluk açısından mükemmel bir şirket” diye konuştu.

Polar Speed Genel Müdürü Richard Holmes ise, “Şirketimiz, UPS ile güçlerini birleştiriyor olmaktan dolayı son derece heyecanlı. Birleşik çözümlerimizle müşterilerimize yüksek kalitede hizmet sağlamaya devam edeceğiz ve aynı zamanda çalışanlarımıza da UPS’in sağlık hizmetleri pazarında gerçekleştirmiş olduğu büyüme ivmesine katkıda bulunmalarına yardımcı olacak fırsatlar sunacağız” açıklamasını yaptı.

Polar Speed, İngiliz İlaç ve Sağlık Ürünleri Düzenleme Kurumu (MHRA) yönergelerine göre hem 2-8°C’da dondurulmuş hem de 15-25°C ürünlerin taşınması için aktif olarak takip edilen 118 adet ısı kontrollü araçtan oluşan bir filo kullanıyor. Filo araç içi ısı kaydediciler ve sürücüleri olası sıcaklık değişiklikleri konusunda uyaran alarmlar ile müşterilerin gerçek zamanlı teslimat durumuna ve sıcaklık koşullarına erişmesini sağlamak üzere uydu navigasyon sistemine bağlı bir online portal olan PolarTrack başta olmak üzere gelişmiş teknoloji ile donatılmış durumda.

UPS’in mevcut global sağlık hizmetleri ağını; gelişmiş depolama yönetimi sistemleri, tam kalite güvence hizmetleri ve deneyimli bir işgücü ile birlikte üç tesis daha ekleyerek toplam sağlık hizmetleri tesis sayısını 45’e çıkarıyor. UPS’in Avrupa’daki sağlık hizmetleri erişimi ve uzmanlığı artık Benelüks bölgesi, Orta ve Doğu Avrupa, Güney Avrupa, İber Yarımadası ve Birleşik Krallık’ta yer alan özel sağlık hizmetleri dağıtım merkezlerini de içeriyor. UPS, sağlık hizmetleri ürün tedarik zinciri içerisinde daha yüksek görünürlük sağlarken, sağlık hizmetleri şirketleri için bölgesel konsolidasyon ve dağıtım aracılığıyla lojistik maliyeti baskılarını azaltıyor.


17 Şubat 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77