• BIST 9541.21
  • Altın 2488.825
  • Dolar 32.4918
  • Euro 34.799
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

UPS Türkiye 2014’te İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine Odaklandı

UPS Türkiye 2014’te İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine Odaklandı
UPS Türkiye, 2014 yılının her çeyreğinde 3 bin çalışanına verdiği eğitimlerle iş sağlığı ve güvenliğinin önemini vurguladı.

UPS Türkiye, 2014 yılının her çeyreğinde 3 bin çalışanına verdiği eğitimlerle iş sağlığı ve güvenliğinin önemini vurguladı.


UPS Türkiye, kuryelerinden ofis çalışanlarına kadar iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine 2014 yılında da devam etti. Geçtiğimiz yıl boyunca hem sınıf hem de uygulamalı olarak gerçekleştirilen tekrarlı eğitimlerle şirket, 2014 yılının her çeyreğinde 3 bin çalışanına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi vermiş oldu. UPS Türkiye, 2015 yılı için de bu eğitimlere hız kesmeden yeni projelerle devam etmeyi planlıyor.

UPS Türkiye bünyesinde; 2014 yılı boyunca, güvenli çalışma ortamının sağlanması adına çeşitli projelere imza atıldı. Bu projeler arasında, trafik kurallarının ve emniyet kemerinin önemi, trafik kazalarının başlıca sebepleri konulu Genel Trafik Eğitimleri, sertifikalı ilk yardım eğitimi, deprem, yangın ve diğer doğal afetlerde neler yapılması gerektiği, nasıl hareket edileceği, nelere dikkat edilmesi gerektiği konuları hakkında bilgi veren Temel Afet Bilinci Eğitimi gibi eğitimler yer alıyor.

UPS Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Özge Yılancıoğlu Erol, “Çalışanlarımızın güvenliği bizim için çok önemli. Bu nedenle onlar için düzenli olarak eğitimler düzenliyor, farkındalıklarını artırmak için projeler geliştiriyoruz.  UPS Türkiye bünyesinde; emniyet kemerinin kullanımını artırmak ve kaza oranlarının düşürülmesine yönelik hazırlanmış olan ‘Yol Emniyeti Simülasyon Eğitimi ve Araç Devrilme, Emniyet Kemeri Simülatoru’ aktivitesi ile 3 farklı platformda çalışanlarımıza kaza anında ve araç devrilmesi esnasında emniyet kemeri takmamanın etkisini yaşatmak ve emniyet kemeri kullanmanın yararlarını göstermeyi amaçladık” diye konuştu.

2014 yılı içinde işyerinde güvenliğin önemini vurgulayabilmek ve çalışanlarımızın aile fertlerinin iş merkezimizi tanımaları amacıyla UPS’in küresel olarak başlattığı ‘En Önemli Durağım’ projesi kapsamında operasyonda çalışan UPS’lilerin ailelerinin İş Öncesi Eğitim Toplantıları’na katılması ve anne / babalarının güvenlik mesajlarını yakınlarına iletmelerini amaçladıklarını söyleyen Özge Yılancıoğlu Erol, “ En önemli durağın her zaman aile yanı olduğunun hatırlatılması ile yıl boyunca 51 aktivite düzenleyerek 294 çalışanımıza eriştik. Proje kapsamında trafikte dikkat edilmesi gereken hususların altı çizilerek emniyet kemeri kullanımı, aşırı hızdan kaçınma gibi konularda çalışma arkadaşlarımıza uyarılarda bulunduk” dedi.

 


 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77