• BIST 9693.46
  • Altın 2505.484
  • Dolar 32.5806
  • Euro 34.8076
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Yılın ‘En Duygusal’ Markası DHL Express Ödüle Doymuyor

Yılın ‘En Duygusal’ Markası DHL Express Ödüle Doymuyor
DHL Express, kazandığı uluslararası ödüllere bir yenisini daha ekledi. Hong Kong’da ‘Yahoo! Yılın Duygusal Markası’ seçilen DHL Express, bu ödül ile 8 ayda toplam 163 ödülün sahibi oldu.

DHL Express, kazandığı uluslararası ödüllere bir yenisini daha ekledi. Hong Kong’da ‘Yahoo! Yılın Duygusal Markası’ seçilen DHL Express, bu ödül ile 8 ayda toplam 163 ödülün sahibi oldu.


50’ye yakın ülkede insan kaynaklarından, müşteri hizmetlerine, kurumsal sosyal sorumluluktan çağrı merkezi hizmetine kadar pek çok farklı alanda ödül kazanan DHL Express, kazandığı ödüllerle çalışanlarının ‘Uluslararası Uzmanlar’ sıfatını da pekiştiriyor. Ocak ayından bu yana kurum içi ilişkiler ve İK politikaları ile ilgili 25 ayrı ödüle layık görülen DHL Express, müşteri hizmetleri ile ilgili 64, kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı ile de 11 farklı ödül kazandı.

2013 yılında kazandığı toplam ödül sayısı 163’ü bulan DHL Express’in Dünya CEO’su Ken Allen, son yıllarda kazanılan ödüllerden çok büyük gurur duyduğunu belirterek, “Bu ödüller, çalışanlarımızın performansta mükemmeliyeti sağlamak için her gün ortaya koyduğu sıkı çalışmanın sektörde takdir edildiğinin göstergesidir. Daha da önemlisi, Hırvatistan, Malezya veya Tanzanya’da alınan bir ödül sadece o bölgedeki pazar açısından önem taşımıyor. Dünyadaki diğer tüm pazarlara, ekspres gönderilerinin, nereye gönderilmiş olursa olsun yetenekli, adanmış, uluslararası uzmanların elinde olacağı mesajını veriyor” dedi.

DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling ise DHL Express’in, Capital Dergisi’nin düzenlediği en iyiler listesinde 11 yıldır üst üste sektörünün En Beğenilen Şirketi seçildiğini hatırlatarak şöyle konuştu: “DHL Express, sadece hizmet verdiğimiz müşteriler tarafından değil, tüm sektör tarafından beğeniyle takip edilen ve örnek alınan şirket olmayı kendine hedef olarak belirlemiş bir kurumdur. Tercih edilen işveren olma hedefimiz doğrultusunda çalışan memnuniyetinin ön planda tutulması bizi bu ödüllere götüren en önemli unsurdur. Zira çalışanlarımızın mükemmeliyetçi tutumu sayesinde bu ödülleri hak ediyoruz. Mükemmeliyetçi tutumumuzu müşteri hizmeti merkezlerimizle de sürdürüyoruz. Bugün itibariyle, 41 ülkede Çağrı Merkezi departmanlarımız  ‘Center of Excellence’ ödülünün sahibi oldu.  Başarımıza en çok katkıda bulunan unsurlar arasında Hizmet Sonrası Memnuniyet Anketi, Müşteri Memnuniyet Araştırması, Şikayet ve Övgüleri Üst Yönetime İletin uygulaması ve Müşteri Odaklı Çalışma Kültürü gibi inisiyatiflerimiz bulunmaktadır. Bunlar, müşterilerimiz ile etkileşim içindeki tüm fonksiyonlarımızın hizmet düzeylerini yakından takip etmemize ve doğrudan müşterilerimizden geribildirim almamıza imkan veriyor.”

Reckling, bu unsurları tamamlamak üzere, Müşteri Odaklı Çalışma Kültürü (ICCC) programı yürüttüklerini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77