• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Yurtiçi Kargo Çalışanlarıyla Antalya'da Buluştu

Yurtiçi Kargo Çalışanlarıyla Antalya'da Buluştu
Yurtiçi Kargo, 7 - 9 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya Kemer’deki Rixos Sungate Otel’de 1300’den fazla çalışanıyla 'Yıllık Başarı Değerlendirme Toplantısı’ nda bir araya geldi.

Yurtiçi Kargo, Antalya’da gerçekleştirdiği ‘Yıllık Başarı Değerlendirme Toplantısı’nda aralarında kuryelerden şube müdürlerine, direktörlerden üst düzey yöneticilere kadar 1300’den fazla çalışanı ile biraraya gelerek hem yıllık değerlendirme ve planlama yaptı, hem de enerji depoladı.

Müşteri odaklı çözümleri ve son yıllarda gerçekleştirdiği  teknoloji yatırımları ile adından sıkça söz ettiren Yurtiçi Kargo, sözkonusu toplantılarda 10-15-20-25-30 ve 35 yıllık çalışanlarını ödüllendirdi. Ayrıca, yıllık değerlendirme sonucunda tüm şubeler arasında başta Müşteri Memnuniyeti olmak üzere İletişim, Teslimat Performansı, Mobil Teknoloji, Mali İşler Mükemmellik gibi farklı 5 kategoride başarı ödülüne layık görülen ve Ege, Eskişehir, Samsun, Ankara, Bursa ve Boğaziçi Bölgeleri’nde yer alan 18 Yurtiçi Kargo Şubesi de plaketlerini Yurtiçi Kargo Genel Müdürü ve Genel Müdür Yardımcılarının ellerinden aldılar.

Hareketli ve motivasyonu yükseltici neşeli grup aktiviteleri ile geçen üç günün sonunda katılımcılara hitap eden Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Metin Kocael, günümüz yöneticilerinin sahip olmaları gereken ve yönlendirmeyi esas alarak çalışanları başarılı kılan gücün önemine değindi. Çalışanların mutlulukları ile çalışma huzurlarını sağlamanın önemine de değinen Kocael ayrıca çalışanlar tarafından yapılan üretimin işyerinin amaçlarına, hedeflerine ve de ilkelerine uygun olarak gerçekleştirilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77