• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

Yurtiçi Kargo İletişimde Engelleri Kaldırıyor

Yurtiçi Kargo İletişimde Engelleri Kaldırıyor
‘İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz’ projesine destek sunan Yurtiçi Kargo, hayata geçirilen SMS iletişim sistemi sayesinde, işitme ve konuşma engelli vatandaşların sözlü iletişime gerek duymadan, kargo işlemlerini kolayca gerçekleştirmelerini s

‘İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz’ projesine destek sunan Yurtiçi Kargo, hayata geçirilen SMS iletişim sistemi sayesinde, işitme ve konuşma engelli vatandaşların sözlü iletişime gerek duymadan, kargo işlemlerini kolayca gerçekleştirmelerini sağlayacak.


Engelli vatandaşların kargo gönderimleri esnasında yaşadıkları zorlukları dikkate alan Yurtiçi Kargo, Türk Telekom öncülüğünde başlatılan ‘İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz’ projesine destek sunmaya başladı. Söz konusu proje kapsamında işitme ve konuşma engelli vatandaşlar, artık sabit telefonlardan veya cep telefonlarından 444 99 99 numaralı ‘Alo Yurtiçi Kargo’ hattına kısa mesaj (SMS) göndererek kargo işlemlerini rahatça gerçekleştirebilecekler.

SMS yoluyla taleplerini Yurtiçi Kargo çağrı merkezine ulaştıran işitme ve konuşma engelli müşteriler, kargo teslim bilgilerine erişebilecek, şubelere ait iletişim bilgilerini sorgulayabilecek, ürünler ve hizmetler hakkında detaylı bilgi edinebilecek, öneri ve şikayetlerini iletebilecekler.

Ek bir cihaz, üyelik veya ekstra bir maliyetin talep edilmediği söz konusu hizmet kapsamında ‘Alo Yurtiçi Kargo’ya iletilen SMS’ler, ilgili birim tarafından hızla incelemeye alınacak ve taleplere ilişkin geri bildirimler en kısa sürede yine kısa mesaj olarak işitme ve konuşma engelli müşterilerle paylaşılacak.


17 Şubat 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77