• BIST 9888.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Yurtiçi Kargo Tahsilatlı Gönderi İle Ticaretin Şeklini Değiştiriyor

Yurtiçi Kargo Tahsilatlı Gönderi İle Ticaretin Şeklini Değiştiriyor

Yurtiçi Kargo, müşterilerine sunduğu avantajlara bir yenisini ekliyor: tahsilatlı gönderi… Bu hizmet ile Yurtiçi Kargo müşterileri artık hem kargolarını gönderebilecek hem de gönderdikleri kargonun içeriği olan ürünün tahsilatını yapabilecek.

Yurtiçi Kargo, satışı yapılan herhangi bir ürünün satıcıdan alınarak kargo ile alıcısına ulaştırılmasını ve alıcıya teslimi sırasında ürün bedelinin tahsil edilerek, satıcıya ulaştırılmasını sağlıyor. Yurtiçi Kargo’nun bu yeni ürünü ile dükkanının önünden geçenlerin yanı sıra tüm Türkiye’ye satış yapmak isteyenlere fırsatlar yaratılıyor, ayrıca  internet sitesi aracılığı ile satış yapamayanlara, internet üzerinden edindikleri müşterilere güvenip hizmet veya mal satamayanlara, satsalar da banka hesapları ile uğraşmak istemeyenlere kolaylık sağlanıyor.  Yurtiçi Kargo, tahsilatlı gönderi ile sadece satıcıyı düşünmekle kalmıyor, satıcıların müşterilerine de avantajlar yaratıyor. Bu gönderi sayesinde kredi kartını internette kullanmak istemeyen ya da ürünü görmeden satın alamayan müşteriler de gönül rahatlığı ile istediklerini alabiliyor. Şu an nakit olarak yapılan hizmet, ilerde kredi kartı ile de ürün tahsilatı yapılacak.

Başta kobiler, telemarketing, e-satış yapan firmalar olmak üzere tüm ihtiyaç duyanların hem paradan, hem insan kaynaklarından hem de zamandan tasarruf edeceğini belirten Yurtiçi Kargo yetkilileri; kişi ve kurumların Yurtiçi Kargo gibi güvenilir bir ortak ile iş yapmanın keyfini yaşayacaklarını ifade ettiler.


Üçüncüsü düzenlenen 23 Nisan Resim Yarışması’nın sonuçları belli oldu. Bu seneninki yarışmanın konu başlığı olan ‘Yurtiçi Kargo Size Ne Getirsin?’ için çok sayıda resim başvurusu oldu. Yurtiçi Kargo’nun Maslak’taki Genel Müdürlük binasında 2 Haziran 2006 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninde kategori birincilerine bilgisayar, kategori ikincilerine bisiklet, kategori üçüncülerine kol saati ve jüri özel teşvik ödülü kazananlara mp3 çalar hediye edildi.

Yarışmaya katılan çocuklar, almak istedikleri hediyeleri hayal güçlerini kullanarak resimlere aktardılar. Bu başvurular jüri tarafından değerlendirildi.

Bu değerlendirme sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim Yarışması’nda 1., 2., 3. sınıflardan Öykü Ecem Polat birinci, Eren Kebapçı ikinci ve Mert Çatak üçüncü; 4., 5., 6. sınıflardan Hacer Gülümser Özgüder birinci, Hilal Kalender ikinci, Ramazan Yavuz ise üçüncü olurken, 7. ve 8. sınıflardan Şükran Aktaş birinci, Sezer Sefil ikinci ve Burak Demir üçüncü oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77