• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Ceva Lojistik’e ‘Yılın İşvereni’ Ödülü

Ceva Lojistik’e ‘Yılın İşvereni’ Ödülü
Ceva Lojistik, yenibiris.com’un sekiz yıldır istihdama katkıda bulunan kurumsal üyelerini ödüllendirdiği gecede ‘Örnek İşveren’ dalında ödülünü aldı.

Ceva Lojistik, yenibiris.com’un sekiz yıldır istihdama katkıda bulunan kurumsal üyelerini ödüllendirdiği gecede ‘Örnek İşveren’ dalında ödülünü aldı.


İş ve insan kaynakları sitesi yenibiris.com’un İstanbul’daki kurumsal üyeleri arasında yaptığı değerlendirme sonucunda, şirketler farklı kategorilerde ödül almaya hak kazandı. Bu doğrultuda Sektörünün İstihdam Lideri, Yılın Yükselen İşveren Markası, Yılın En Hızlı Büyüyen Şirketi ve Örmek İşveren kategorilerinde ödül almaya hak kazanan firmalar açıklandı. Ceva Lojistik İnsan Kaynakları ekibi 2013 yılında aday başvurularını yüzde yüz yanıtlayarak Yılın Örnek İşveren Ödülü’ne layık görüldü. Ceva Lojistik adına ödülü Ceva İnsan Kaynakları Uzmanı Merve Sipkati aldı.

Ceva Türkiye İnsan Kaynakları Yöneticisi Barış Yiğit yapmış olduğu değerlendirmede, “Bu ödül şirketimizin İnsan Kaynakları süreçlerine verdiği değerin bir göstergesidir. İlkini geçen yıl almaya hak kazandığımız Yenibiris.com ve Hürriyet İK iş birliği ile düzenlenen, Yılın İşverenleri ödülünü bu senede almayı başararak ödüllerimize bir yenisini daha eklemiş olduk. 2013 yılı içerisinde Yenibiris.com’da yayına aldığımız ilanlarımıza başvuran tüm adaylara yanıt vererek  Yılın İşvereni” ödülünü almaya hak kazandık ”diye konuştu.

En değerli varlığının İnsan Kaynağı olduğuna dikkat çeken Ceva, “Yenibiris.com’un yaptığı değerlendirmenin  2013 yılına dair sonuçları, IK başvuru değerlendirme sürecini başarıyla uyguladığımızı gösteriyor. Çalışanlarımız bizim için ne kadar değerliyse, iş başvurusunda bulunarak ileride potansiyel birer Ceva çalışanı olmaya aday herkes o kadar değerlidir. Adayların yapmış oldukları iş başvurularını işe alım kriterlerimiz çerçevesinde değerlendiriyor, olumlu olumsuz yanıtlayarak süreçle ilgili kendilerini bilgilendiriyoruz” dedi.


29 Mayıs 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77