• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

DHL Express 'Caz'ı İstanbul’a Taşıyor

DHL Express 'Caz'ı İstanbul’a Taşıyor
DHL Express, bu sene 20’inci yaşını kutlayan İstanbul Caz Festivali’ni ‘IKSV Resmi Taşıyıcı Sponsoru’ olarak desteklemeye devam ediyor.

DHL Express, bu sene 20’inci yaşını kutlayan İstanbul Caz Festivali’ni ‘IKSV Resmi Taşıyıcı Sponsoru’ olarak desteklemeye devam ediyor.


Cazın merkezini İstanbul’a taşıyan İstanbul Caz Festivali, 2-18 Temmuz tarihleri arasında, modern cazdan rock’a, dünya müziği ve folka uzanan geniş yelpazedeki konserleri, izleyiciyle buluşturacak. Küba’nın en önemli piyanistlerinden Ernàn Lòpez-Nussa ve müzisyen ailesinin oluşturduğu topluluk, Ortaköy Feriye Lokantası’nda dinleyicilere müzik ziyafeti verdi.

İstanbul Caz Festivali’ne verilen desteğin DHL kültürünün bir parçası haline geldiğini vurgulayan DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling, “İKSV, Türkiye’nin uluslararası arenadaki kültürel zenginliğini geliştirerek, İstanbul’u kültür ve sanat alanında uluslararası bir buluşma noktası haline getirmek için olağanüstü bir emek sarf ediyor. DHL Express Türkiye olarak,  Kurumsal Sosyal Sorumlulukla olan güçlü bağımızı da ele alarak, İKSV’nin Türkiye’de büyük çabalarla gerçekleştirdiği etkinliklerin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.  DHL Express olarak, toplumsal gelişimin yalnızca ekonomik ve çevresel gelişimden ibaret olmadığının bilincindeyiz ve toplumsal gelişim için kültür ve sanatın da muhakkak desteklenmesi gerektiğinin farkındayız. Hiç şüphesiz ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk’ şirket stratejimizin ve işimizin en önemli tamamlayıcı unsurlarından biri, dünyayı birbirine bağlayan bir şirket olarak, ‘Sosyal Sorumluluklarımız’ şirketimizin stratejisini oluşturan, tercih edilen işveren, tercih edilen tedarikçi ve tercih edilen yatırım olma yolunda, bizi hedeflerimize ulaştıran önemli bir rol üstlenmektedir” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77