• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Hareket Türkiye’nin En Büyük Otoyol Projesinde Çalışıyor

Hareket Türkiye’nin En Büyük Otoyol Projesinde Çalışıyor
Yurtiçi ve yurt dışında pek çok başarılı projeye imza atan Hareket, Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İzmit Körfez Geçişi’nde de çalışıyor.

Yurtiçi ve yurt dışında pek çok başarılı projeye imza atan Hareket, Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İzmit Körfez Geçişi’nde de çalışıyor.


1.7 km’lik orta açıklığı ile dünyanın 4’üncü büyük asma köprüsü olma özelliğini de taşıyan İzmit Körfez Geçişi, İstanbul -İzmir karayolu yolculuğunu 3,5 saate indirecek. Türkiye tarihinin ulaşım alanındaki en önemli projelerinden biri olan İzmit Körfez Geçişi’nde Hareket, köprünün ayaklarının nakliye ve montajında vinçleri ve ağır taşıma için kullanılan yarı römorklar ile çalışıyor. Proje kapsamında Hareket, 350 tona kadar ağırlıktaki modüllerin imalat ve taşıma işlerinde görev alacak.

Bu projede yer almanın kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği Genel Müdürü Engin Kuzucu, “Hareket olarak yurt içi ve yurt dışında oldukça önemli projelerde yer aldık, almaya devam ediyoruz. Ağır taşımacılıkta sektörün önde gelen firmalarından biriyiz. İzmit Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Ünitesi Projesi için 918 ton ağırlığıyla Türkiye’ye ithal edilmiş en ağır yük olan reaktörü kısa süre önce taşımıştık. Erzin Doğalgaz Çevrim Santrali’nde 236 tonluk buhar türbini jeneratörünü 13 mt yükseğe vinçsiz çıkartarak montajını yaptık. Bu önemli iki iş gibi sektörde imza attığımız pek çok ilk var. Başarılarımız, tecrübelerimiz, sektördeki ilklerimiz bu projede görev almamızda önemli etmenlerdi. Türkiye’nin en önemli otoyol projelerinden olan İzmit Körfez Geçişi’nde de başarıyla çalışacağız” dedi.

Hareket Türkiye’deki 4’üncü şubesini açtı

Rüzgar enerji santrali projelerinin taşıma ve montaj hizmetlerindeki başarılarıyla adından söz ettiren Hareket, İstanbul, Mersin ve Ankara’dan sonra Türkiye’deki 4’üncü şubesini İzmir Aliağa’da açtı.

Vinç kiralama ve taşımacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Hareket, İzmir’in sanayi ilçesi Aliağa’da açtığı yeni şubesiyle büyümesini sürdürüyor. 


15 Ocak 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77