• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Konecranes Ürün Yelpazesini Genişletiyor

Konecranes Ürün Yelpazesini Genişletiyor
Konecranes, yeni geliştirilen SLX elektrikli zincirli kaldırma tertibatlarıyla, iş istasyonu kaldırma sistemleri yelpazesini genişletiyor.

Konecranes, yeni geliştirilen SLX elektrikli zincirli kaldırma tertibatlarıyla, iş istasyonu kaldırma sistemleri yelpazesini genişletiyor.


Kaldırma invertörlü Konecranes SLX elektrikli zincirli kaldırma tertibatları, güvenli çalışma ağırlığına otomatik olarak uyum sağlıyor. Entegre kaldırma invertörüne sahip yeni modeller, değişken kaldırma hızı ve otomatik ağırlık tespiti sayesinde, işlemlerin daha kısa sürede ve daha verimli yapılmasını destekliyor. Bu modellerin sunduğu kullanıcı dostu kolay kullanımın yanı sıra, artan verimlilik ve daha uzun vinç hizmet ömrü SLX’in özelliklerden bazıları olarak sıralanabilir.

SLX ile sistemlerinizin hizmet ömrünü en üst düzeye taşımak için, kaldırma ve indirme işlemleri akıcı ve kesintisiz. Taşıma süreçleri de, daha yüksek kaldırma hızı sayesinde, kısmi yük altında daha verimlidir ve böylelikle enerji tasarrufu sağlanır. Kaldırma teknolojisi ve bu teknolojinin gerektirdiği geniş kapsamlı servis hizmetleri konusunda dünya çapında uzman olan Konecranes, frekans dönüştürücü teknolojisini gittikçe daha fazla kullanıyor. Yeni geliştirilen SLX modelleri, 2500 kilograma kadar kaldırma kapasitesi ile sunuluyor.

SLX elektrikli zincirli kaldırma tertibatları Genişletilmiş Hız Aralığı(XESR) özelliği ile sunuluyor. XESR teknolojisi akıllı otomatik ağırlık tesbiti özelliği ile daha geniş bir kaldırma hızı yelpazesi sunuyor.  Geleneksel elektrikli zincirli kaldırma tertibatları ile karşılaştırıldığında, örneğin, güvenli çalışma ağırlığı(SWL) sayesinde daha hızlı hareket ettirilebiliyor.

Ayrıca, büyük yüklerle çalışırken(şok ağırlık sönümlemesi sayesinde) kaldırma invertörünün yumuşak bir şekilde harekete geçmesi, vinçteki yükten kaynaklanan sistem gerilimlerini azalttığı için vinç gerilimlerini de belirli bir düzeyin altında tutuyor. Bu sayede daha uzun hizmet ömrünü, daha düşük enerji tüketimini ve tüm kullanım ömrü boyunca daha düşük bakım maliyetini desteklemiş oluyor. Ayrıca kaldırma hızı, serbest şekilde değişken olmasının yanı sıra özel uygulamalara uyum sağlayacak şekilde ayarlanabiliyor.

SLX elektrikli zincirli kaldırma tertibatları çalışma istasyonu verimliliğine de katkı sağlıyor. Fren, emniyet kavraması ve motor, herhangi bir arıza durumunda kaldırma işleminin durdurulabilmesi için sürekli elektronik olarak izleniyor. Ayrıca elektronik yük koruyucusu (SWPL) çalışma ağırlığını sürekli kontrol ederek hem mekanik hem de elektronik aşırı yüklenmeye karşı koruma sağlıyor.

SLX elektrikli zincirli kaldırma tertibatı, tasarım ve değer alanında red dot ödülünü kazanan çarpıcı alüminyum muhafazasıyla birlikte sunuluyor. Son derece güçlü olan SLX elektrikli zincirli kaldırma tertibatı, bir bakım ve servis kapağını da bünyesinde barındırıyor.


31 Mart 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77