• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

PAN Logistics 15. Yılını Dostluk Maçları İle Kutluyor

PAN Logistics 15. Yılını Dostluk Maçları İle Kutluyor
Kuruluşunun 15’inci yılını kutlayan PAN Logistics, ekip ruhunu öne çıkarmak adına ‘PAN 15. Yıl Futbol Turnuvası’ düzenliyor.

Kuruluşunun 15’inci yılını kutlayan PAN Logistics, ekip ruhunu öne çıkarmak adına ‘PAN 15. Yıl Futbol Turnuvası’ düzenliyor.

PAN Logistics’in aynı takımın bir oyuncusu gibi çalışan iş ortakları ile 15 yıllık beraberliği kutlamak adına gerçekleştireceği turnuvada; PAN Logistics, AirMark, Emirates, Luftansa, MNG Airlines, Sistem Lojistik ve Swissair’ın takımları tatlı rekabeti sahalara taşıyacaklar.  

PAN Logistics’in ‘all star’ ve ‘young star’ olmak üzere iki takım ile katılacağı turnuvada; AirMark, Emirates, Luftansa, MNG Airlines, Sistem Lojistik ve Swissair birer takım ile firmalarını temsil edecekler.

2 Mayıs Çarşamba günü başlayacak  ‘PAN Logistics 15. Yıl Futbol Turnuvası’nın şampiyona maçı ise 30 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Yedi kişilik takımlar halinde, toplam 30 dakika 2 devre halinde oynanacak maçlar Florya Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek ve profesyonel hakemler tarafından yönetilecek.

Şampiyona maçı sonrasında gerçekleştirilecek ödül töreninde, ilk üçe giren takımlara kupaları ve özel ödülleri verilirken, diğer katılımcılara da sürpriz hediyeler, yapılacak olan parti sonrasında verilecek.


Dostluklar pekişecek

Gerçekleştirilecek turnuvanın amacı ile ilgili bir açıklama yapan PAN Logistics Genel Müdürü Hakan Küçükdağılkan, PAN Logistics’in bundan tam 15 yıl önce sadece 8 kişilik bir ekip ile kurulduğunu belirterek, iş tecrübesi ve birikimini efektif bir şekilde bir araya getiren PAN ekibinin zaman içerisinde 135 kişi olarak İstanbul Merkez Ofis, Atatürk Hava Limanı, İzmir, Ankara, Bursa ve Mersin’e yayıldığını söyledi.

15 yıllık bu süreçte bölgesel ve sektörel uzmanlaşmayı, ilgili alanlarda pazar lideri olmak şeklinde yorumladıklarının altını çizen Küçükdağılkan, şunları söyledi: “PAN Logistics olarak, müşteri beklentileri, gelişen ticaret ve ekonomik değerler doğrultusunda alternatif çözümler dizayn ettik. Alternatif çözümleri oluştururken temel firma prensibimiz, sektörün genel çizgisi üzerinde kalite ve süreklilik anlayışı ile çalışmak oldu.

15 yıllık başarı hikayemizde ekip başarımızın yanı sıra bizler ile aynı takımın oyuncusu gibi çalışan ve bize destek veren kurumlara da teşekkür borçluyuz. Bize destek veren kurumlar ile süregelen bu birlikteliğimizi yine bir takım oyunu çerçevesinde kutlamak, hem spor yapmak hem de tatlı bir rekabeti sahalara taşımak istedik. Bu nedenle de dostlukların pekişeceğini düşündüğümüz bu turnuvayı düzenledik.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77