• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Volkswagen Continental’i Tercih Etti

Volkswagen Continental’i Tercih Etti
Volkswagen üç modelinin 2014 yılı üretimleri için Continental lastiklerini seçti.

Volkswagen üç modelinin 2014 yılı üretimleri için Continental lastiklerini seçti. Volkswagen’in Golf 7, CC ve Beetle modelleri fabrikadan Continental’in üç Premium modelinden biri ile çıkacak.


Continental, üstün yol tutuşu ve frenleme performansını yakıt tasarrufunun önünü açan düşük yuvarlanma direnci ile bir araya getiriyor. Golf 7 modeli ContiEcoContact 5 ve ContiPremiumContct 5’in 15 ve 16 inç jantları ile CC modeli ContiSportContact 5 ve ContiEcoContact 5’in 17 jantı ile trafiğe çıkarken; Beetle ise ContiSportContact 5’in 20 jant lastiği ile showroom’lardaki yerini alacak.


Continental yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı olurken, yol tutuşu ve sürüş güvenliğini artıran lastik modelleri ile araç üreticilerinin taleplerini karşılamaya devam ediyor.  Volkswagen’in CC modeli için tercih ettiği ContiSportContact 5 ve ContiEcoContact 5 lastiklerinde patenti Continental’e ait ContiSeal teknolojisi kullanılıyor. Conti Seal,  lastiğin havasını kaybederek yolda kalmasına neden olabilecek ufak çaplı kesik ve delik vakalarında hava kaybını önleyerek, aracın yola devam etmesini sağlıyor.

Volkswagen grubunun lastik konusundaki yüksek beklentilerini üç Premium model ile karşıladıklarını dile getiren Continental Volkswagen Otomotiv Grubun’dan Sorumlu Mühendis Jörg Gröner, “Düşük yakıt vaat eden Golf 7 Blue Motion için dengeli sürüş ve ıslak zeminde yüksek performansı düşük yuvarlanma direnci ile buluşturan ContiEcoContact 5 modelimizi sunduk. Performansıyla öne çıkan modelleri ContiSportContact 5’in mükemmel yol tutuşu ile pekiştirdik. ContiSportContact 5 ile Beetle’ın sportif ve çevik kullanımını asfalta taşıyoruz” dedi.


6 Şubat 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77