• BIST 9797.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Türk Hava Yolları’ndan Bir Yenilik Daha

Türk Hava Yolları’ndan Bir Yenilik Daha
Türk Hava Yolları’nın Miles&Smiles üyelerine yönelik hazırladığı Sky Library uygulamasına Lounge İstanbul konukları artık tek tıkla erişebilecek.

Türk Hava Yolları’nın Miles&Smiles üyelerine yönelik hazırladığı Sky Library uygulamasına Lounge İstanbul konukları artık tek tıkla erişebilecek.


Geliştirdiği yeni uygulamalarla misafirlerine seyahatin her aşamasında hoş sürprizler sunarak onları özel ve değerli hissettirmeyi ilke edinen Türk Hava Yolları bir yeniliğe daha imza atıyor. Miles&Smiles üyelerine yönelik hazırladığı Sky Library uygulamasını Lounge İstanbul’daki konuklarına iBeacon teknolojisi ile uyumlu hale getirerek erişim kolaylığını bir adım öteye taşıyor. 

Bu yenilik ile Lounge İstanbul konukları artık, Türk Hava Yolları kurumsal yayınlarının yanı sıra yönetim, marka, pazarlama ve iletişim alanlarında en çok okunan kitaplara ve her yaştan çocuğa uygun masal ve hikâye kitaplarına iBeacon teknolojisi ile tamamen ücretsiz erişebilecek ve Lounge İstanbul ile ilgili gerekli bilgileri anında cihazında görüntüleyebilecek.

Türk Hava Yolları Lounge İstanbul Sky Library iBeacon projesinin temelinde Veacon çözüm ailesi yer alıyor. Apple’ın sunduğu yeni bir teknoloji olan iBeacon, iOS 7 işletim sistemi üzerinden, Konum Servisleri’nin kapsamını genişleterek konum belirlemek için Bluetooth sinyali kullanıyor. Buna göre Lounge İstanbul’a giriş yapan Sky Library kullanıcıları, Lounge’u kullandıkları süre boyunca Veacon cihazlarınca tanınarak tüm kitaplara tek tıkla erişim imkânı bulurken, bilgilendirme servislerinden de yararlanabiliyorlar.

iBeacon teknolojisi ile tek tıkla Sky Library kütüphanesine erişebilmek için mevcut kullanıcıların uygulamayı güncellemesi, yeni kullanıcıların ise uygulamayı iPad veya iPhone cihazlarına indirmeleri yeterli olurken uygulamaya skylibrary.com web adresinden de ücretsiz erişebilmekteler.


21 Temmuz 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77