• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

GE Ulaşım EvolutionTM Serisi’ni Tanıttı

GE Ulaşım EvolutionTM Serisi’ni Tanıttı
GE Ulaşım, Innotrans 2014 fuarında PowerHaulTM yük lokomotifini ve EvolutionTM Serisi’ni tanıttı.

GE Ulaşım, Innotrans 2014 fuarında PowerHaulTM yük lokomotifini ve EvolutionTM Serisi’ni tanıttı.


GE Ulaşım, 23-26 Eylül tarihleri arasında Berlin’de gerçekleşen Innotrans 2014 fuarında Endüstriyel İnternet çözümü sunan RailConnectTM 360’ı, Türkiye’de TÜLOMSAŞ ortaklığı ile Eskişehir’de üretilen PowerHaulTM yük lokomotifini ve EvolutionTM Serisi’ni tanıttı. GE Ulaşım ayrıca 25 Eylül’de TÜLOMSAŞ, TCDD, İstanbul Ulaşım gibi Türk demiryolu sektörünün önemli kurumlarını biraraya getirerek özel bir toplantı düzenledi. Fuarda, bu özel etkinlik kapsamında Türkiye’deki demiryolları ve rayli sistemler endüstrilerinin daha fazla gelişmesi ve lokomotif ihracatının artırılmasına yönelik konular ele alındı.

GE Ulaşım, hem Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) hem de Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki çeşitli müşteriler için en gelişkin teknolojiye sahip PowerHaulTM lokomotiflerinin üretimi için TÜLOMSAŞ ile 2008 yılında stratejik bir ortaklık kurdu. TÜLOMSAŞ-GE Ulaşım ortaklığı kapsamında 2014’te TCDD için toplamda 10 lokomotif ve Avrupalı müşteriler için de 10 lokomotif Eskişehir’de üretilecek. Geçtiğimiz günlerde TCDD’ye teslim edilen 5 adet PowerHaulTM yük lokomotifi ise öncelikli olarak Eskişehir, Afyon, Bilecik, Ankara gibi yük taşımacılığının yoğun olduğu hatlarda sonrasında da tüm Türkiye’de kullanılacak.

GE Ulaşım Avrupa, K. Afrika, Ortadoğu, Rusya, Türki Cumhuriyetler Genel Müdürü Gökhan Bayhan, “GE Ulaşım olarak müşterilerimiz için yerel çözümler geliştiriyor ve gerçekleştirdiğimiz stratejik ortaklıklar ve yatırımlar yoluyla pazarlarda üretim olanaklarını güçlendiriyoruz. GE Ulaşım olarak yenilikçi teknolojilerimiz ve deneyimlerimiz ile Türkiye’nin ihracat kapasitesine, teknolojik gelişimine ve demiryollarındaki yatırım hedeflerine katma değer sağlamaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi.

PowerHaulTM, diğer yük lokomotifleri ile karşılaştırıldığında çekiş gücü daha yüksek, çevreye saygılı, emisyon değerleri düşük ve yakıt tüketimi açısından daha verimli bir lokomotiftir. InnoTrans 2010’da ilk kez kamuoyuna tanıtılan PowerHaulTM başta Türkiye olmak üzere Türkiye, Birleşik Krallık, Kore, Avustralya ve Avrupa’da hizmet veriyor. Yüksek çekiş kapasitesine ve daha hafif aks yükü uygulamalarına yönelik olarak tasarlanan PowerHaulTM lokomotifi, daha fazla beygir ve çekiş gücü yaratmak, bir yandan da yakıt tüketimini ve sera gazı emisyonunu azaltmak üzere üretildi.

Endüstriyel İnternert çözümü RailConnectTM 360

GE Ulaşım Innotrans 2014’te, ulaşım endüstrisinin önde gelen sorunlarına çözüm sağlamak amacıyla ihtiyaca göre ayarlanabilir bağlantılı yazılım çözümleri paketi olan RailConnect 360TM’ı InnoTrans’ta tanıttı. RailConnect 360TM, demiryolu operatörlerinin elle yürütülen işlemlerden kurtulmaları, bilgi akışının geliştirilmesi, verimliliğin artırılması ve maliyetlerin düşürülmesine yardımcı olmak üzere GE’nin bu alandaki uzmanlığını ve Endüstriyel İnternetin gücünü ileri bir boyuta taşıyacak.

GE Transportation Başkan Yardımcısı, Başkanı ve CEO’su Russell Stokes, “GE olarak yaşanan sorunların üstesinden gelinmesi ve endüstrinin sürekli ilerlemesi için aralıksız şekilde yenilikçi teknolojiler geliştiriyoruz” dedi.


9 Ekim 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77